Yogamamaoils

Не мислех, че след Йога, мога да се влюбя така бързо и така категорично в нещо друго, както се случи с етеричните масла от терапевтичен клас на Дотерра. Всъщност, случи се в края на 2018 година и вече три години всичко е различно.

Всичко тръгна оттам, когато Десислава Ел Хаким (главният редактор на любимото списание „Йога за всички“) ме покани на клас за етерични масла за начинаещи в Пловдив. Събитието ми звучеше супер и интригуващо, като нещо точно като за мен! Природна алтернатива едновременно за здраве, красота, хигиена и какво ли още не! Търся такова нещо от 20 години… Дотук добре, но не можах да отида 😦 Затова поканих Деси в Пазарджик, а тя взе че се съгласи! Направи прекрасен клас (който от друга страна беше лично предизвикателство за нея, но това е друга тема), по време на който аз тотално се влюбих в маслата! И оттогава досега съм в пълен плен ❤ По същото време бях записала да уча Графичен дизайн, магистърска програма (първата магистратура ми е Българска филология), нещо което много обичам. След запознанството ми с маслата обаче всичко мина на втори план, направо не можех да повярвам! (Дипломирах се все пак, де 😀 ). Най-хубавото е, че маслата вървят ръка за ръка с йога. Защото за да ги използваш ти трябва добро ниво на осъзнатост.

Много бързо маслата станаха част от ежедневието ми, като изместиха напълно домашната аптечка, наместиха се в несесера с бяла козметика, в банята, в кухнята и т.н. Ако ти е интересно, последвай страницата във Фейсбук Yogamamaoils и профила в Инстаграм Yogamamaoils, където споделям ежедневно.

А повече за моята програма с маслата можеш да видиш тук: https://www.yogamamаoils.com/